Bel met onze expert: 058 – 215 07 42

Gratis verzending vanaf € 100,-

Minimaal 1 jaar garantie
✓ Eenvoudig online betalen

Via betaalprover Pay.nl

Om het online afrekenen eenvoudig en veilig te laten verlopen werken wij samen met betaalpartner Pay.nl. Dit bedrijf is al vele jaren actief en wordt door talloze webwinkels gebruikt om het betaalverkeer te regelen.

Bancontact / Mistercash

De meest populaire betaalmethode in België is Bancontact van Mistercash. Door gebruik te maken van Bancontact kunt u eenvoudig via uw eigen bankomgeving inloggen en afrekenen. Na het afrekenen wordt u weer terugstuurt naar onze webwinkel waar u een bevestiging van uw bestelling ontvangt. Vrijwel elke Belgische bank is hierbij aangesloten, om een paar te noemen: Fortis, ING, FINTRO, KBC, CDC, VDK Savings Bank en AXA Bank.

Paypal

Een andere manier om af te rekenen in onze webwinkel is PayPal. Betalen met PayPal gaat erg eenvoudig en biedt een aantal voordelen zoals bescherming voor de consument bij online aankopen. Het enige wat u hoeft te doen is het aanmaken van een PayPal account 

met uw e-mailadres. Deze kunt u vervolgens koppelen aan uw creditcard of bankrekening. Na het instellen kunt u eenvoudig en snel online afrekenen met uw e-mailadres en wachtwoord.

iDEAL

Voor onze Nederlandse klanten hebben wij het ook mogelijk maakt om af te rekenen met iDEAL. Dit werkt op dezelfde manier als Bancontact / Mistercash. Onze Nederlandse klanten kunnen eenvoudig afrekenen via een eigen bankomgeving. Enkele banken die hierbij aangesloten zijn zijn bijvoorbeeld Rabobank, ING, regio Bank, ABN Amro, SNS-bank, KNAB, BUNQ en meer.

Still need help?

Get in touch with us

Gratis verzending

Bij bestelling vanaf € 100,-

Soepele retourregeling

30 dagen zichttermijn

A-merk verlichting

Alleen de beste kweeklampen

Veilig betalen

iDEAL / PayPal / Mistercash