LFG

LFG, Led Flower Growlights, introduceerde in 2008 de Spectrabox. Dit was de eerste led kweeklamp ter wereld met een volledig lichtspectrum. Voorheen bevatten groeilampen alleen rode en blauwe led lichten, maar de Spectrabox was uitgerust met maar liefst 8 verschillende kleuren voor optimale groei van planten en gewassen. De Spectrabox van LFG is een waar begrip onder kwekers en is zowel geliefd onder hobbyisten als professionele kwekers.

600W Spectrabox BB groei en bloei 1
Toon filter

Toont alle 14 resultaten

Bekend van de LFG Spectrabox: eerste full spectrum kweeklamp

LFG staat bekend om de led Spectrabox. De LFG Spectrabox bevat een full spectrum en is hierdoor geschikt voor de bloei- en groeifase van planten en gewassen. Veel kwekers kiezen ervoor om hun traditionele HPS kweeklampen te vervangen met LFG kweeklampen. Dit komt onder andere door de efficiëntie van de Spectrabox, maar ook door de energiezuinigheid.

Een Spectrabox van LFG gaat tot wel 50.000 branduren mee. Bij normaal gebruik geniet je dus 10 jaar van dezelfde lamp! Bovendien worden de lampen niet snel warm, zijn ze waterbestendig en uitgerust met een plug-and-play systeem. 

Krachtig, efficiënt en duurzaam

LFG led kweeklampen zijn al jaren populair onder tuinders en kwekers. De lampen zijn enorm krachtig en bieden een efficiënte lichtoutput. In vergelijking met HPS kweeklampen gaan de LFG Spectraboxen een stuk langer mee en bieden ze een soortgelijke lichtoutput. 

De LFG lampen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met diverse vermogen. Zo is het mogelijk om zowel kleine als grote kweekruimtes te verlichten. LFG brengt bovendien voortdurend nieuwe modellen uit van de Spectrabox zodat je altijd geniet van de beste kwaliteit en hoogwaardige leds. 

LFG kweeklampen zijn geschikt voor:

  • Tuinbouw
  • Hobbykwekers
  • Professionele kwekers
  • Grootschalig kweken

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kweeklamp?

In ons assortiment vind je diverse soorten LFG led kweeklampen, waaronder de nieuwste modellen van de Spectrabox. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste kweeklamp voor jouw kweekkast of -ruimte? Neem gerust op met onze klantenservice. Onze experts helpen je graag. Bovendien profiteer je altijd van een snelle verzending. 

FAQ

Welk lichtspectrum hebben LFG kweeklampen?

De Spectrabox van LFG is uitgerust met een full spectrum. Het is mogelijk om handmatig de kleuren en lichtintensiteit aan te passen zodat deze aansluiten bij de behoeften van jouw planten. 

Hoe lang gaat een LFG Led Spectrabox mee?

De LFG led Spectrabox is uitgerust met led lampen van de beste kwaliteit. Deze hebben een gemiddelde levensduur van 25.000 tot 50.000 branduren. Dit is ongeveer 50% meer dan traditionele HPS groeilampen.

Ontvang ik garantie op producten van LFG?

Ja, je ontvangt minimaal 1 jaar garantie op de producten van LFG.