320W Samsung Quantum groei en bloei

349,00

  • 320W vermogen; vervangt 650W HPS
  • Geschikt voor de groei- en bloeifase
  • Plug & play aansluiting op stopcontact
  • Compact, stil en trillingsvrij ontwerp

Nu met gratis hanger ↓

hanger-kweeklamp-86kg
Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €0,00.

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Ben je op zoek naar een krachtige en duurzame kweeklamp voor jouw indoor kweekproject? Het Samsung Quantum Board biedt de allernieuwste LED technologie. Deze geavanceerde kweeklamp voorziet jouw planten van ideale lichtomstandigheden om een gezonde groei te bevorderen en te zorgen voor overvloedige oogsten. 

Krachtig vermogen van 320 watt voor een gezonde ontwikkeling

Deze Samsung kweeklamp heeft een maximaal vermogen van 320W voor een krachtige verlichting die essentieel is voor een gezonde en optimale ontwikkeling van je planten. De geavanceerde Quantum LED technologie, met onder andere blauwe, rode en witte lichtkleuren, zorgt ervoor dat je planten alle energie binnen krijgen die nodig zijn voor fotosynthese en optimale groei.

Energiezuinige LED’s: bespaar op de energiekosten

Dit moderne product is gemaakt met duurzaamheid en efficiëntie in het achterhoofd. De energiezuinige LED’s hebben een lange levensduur en besparen tegelijkertijd op het energieverbruik. Je kunt dus een hoop besparen op de energiekosten. Bovendien helpt de lage warmteafgifte bij het reguleren van de temperatuur in je kweekruimte.

Bijzonder flexibel en compact ontwerp

Deze LED Groeilamp is ideaal voor kweekruimtes van verschillende afmetingen dankzij het flexibele en compacte ontwerp. De installatie is erg eenvoudig dankzij het plug-and-play systeem. Je steekt de stekker in het stopcontact en je bent klaar! Je kunt dus snel beginnen met je kweekproject. Bovendien helpt de trillingsvrije werking bij het creëren van een aangename kweekruimte. 

Zoek je een lamp voor zowel de groei- als de bloeiperiode? Het Samsung Quantum Board biedt alle belangrijke lichtkleuren voor een optimale groei en vruchtvorming. Behaal de beste kweekresultaten met deze populaire LED kweeklamp!