Stingray LED grow glasses

39,95

  • Bescherming tegen schadelijke straling
  • Vermindert vermoeidheid en irritatie
  • Verbeterd kleurcontrast en zichtbaarheid
  • Comfortabel en verstelbaar ontwerp
  • Geschikt voor brildragers

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Bescherm je ogen tijdens het kweken met de 4Twenty Stingray LED Kweekbril. Deze premium kweekbril is speciaal gemaakt om je ogen te beschermen tegen het intense licht dat kweeklampen produceren, zodat je veilig in je kweekruimte kunt werken zonder bang te hoeven zijn voor schadelijke blootstelling aan straling.

Beschermd je ogen tegen UV-stralen

De kweekbril van 4Twenty biedt tal van voordelen voor kwekers. Het unieke ontwerp blokkeert schadelijke UV-stralen en beschermt je ogen tegen vermoeidheid en irritatie. Dit zorgt voor een aangename kweekervaring terwijl het bijdraagt aan de gezondheid van de ogen op de lange termijn.

Hoogwaardige lenzen om licht te filteren

Stingray kweekbrillen zijn voorzien van hoogwaardige lenzen die speciaal zijn ontworpen om het licht dat door kweeklampen wordt geproduceerd optimaal te filteren. Wanneer je deze bril draagt, zie je een superieur kleurcontrast en kun je problemen of tekorten bij planten of gewassen sneller herkennen. 

Comfortabel ontwerp met verstelbare pootjes

De Stingray LED kweekbril heeft een ergonomisch en lichtgewicht ontwerp zodat je bijna niet voelt dat je een bril draagt. De bril is voorzien van verstelbare pootjes zodat je zelf de optimale positie kunt kiezen. Bovendien zijn de brillen geschikt voor brildragers dankzij de brede pasvorm.

Met de 4Twenty Stingray LED kweekbril kun je niet alleen je kweekresultaten beschermen en verbeteren, je verhoogt ook het comfort en de veiligheid van je ogen. Daarnaast zorgt de bril ervoor dat je elke plant in levendig detail kan bekijken en ziektes of schimmels snel ontdekt. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Unieke productcode (UPC) 1114
Producttype Default
Prijs (excl. btw) € 33,02
Prijs (incl. btw) € 39,95
BTW hoog (21%) € 6,93
Beschikbaarheid Op voorraad (beschikbaar)
Garantie 1 jaar