Merken

Ben je op zoek naar een krachtige kweeklamp voor jouw indoor kweekruimte? Of je nu in een kas, kast of andere ruimte kweekt, een kwalitatief goede kweeklamp kan niet ontbreken. In onze webshop bieden we zowel led- als HPS-kweeklampen van verschillende merken, waaronder Samsung en HortiLight. Bekijk op deze pagina ons huidige aanbod led- en HPS kweeklampen merken.

Toon filter

Ruim aanbod Led en HPS kweeklampen

Het kiezen van de juiste kweeklamp is erg belangrijk. Daarom bieden wij in onze webshop diverse soorten lampen voor indoor kweken. In ons assortiment vind je de nieuwste led verlichting. Led kweeklampen staan bekend om hun energiezuinigheid en gaan in sommige gevallen maar liefst 10 keer langer mee dan traditionele verlichting. 

Bovendien kun je met onze geavanceerde led-lampen de perfecte lichtomstandigheden creëren in zowel de bloei- als groeifase dankzij het aanpasbare lichtspectrum. 

Overzicht kweeklampen merken

Of je nu kiest voor led of HPS, alle kweeklampen van Kweeklampenkopen.nl zijn afkomstig van hoogwaardige merken. We werken uitsluitend samen met betrouwbare merken en fabrikanten om jou de beste kwaliteit te bieden. 

HortiLight

HortiLight is een Nederlands bedrijf dat sinds 2008 al hoogwaardige kweeklampen produceert. Kweekverlichting van HortiLight is geschikt voor iedereen; voor de beginner én de professionele kweker.  De lampen zijn krachtig, stof- en waterdicht en energiezuinig. Bovendien zijn HortiLight kweeklampen verkrijgbaar in full spectrum. 

LFG

Led Flower Growlights (LFG) bracht in 2008 de allereerste full spectrum led kweeklamp op de markt. Voorheen konden er alleen rode en blauwe lichten gebruikt worden, maar LFG introduceerde een lamp met maar liefst acht verschillende kleuren. De Spectrabox van LFG is tegenwoordig nog steeds populair. Het product is duurzaam, energiezuinig en eenvoudig in gebruik.

Samsung

Samsung kweeklampen staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo bevatten de Samsung Quantum Boards vrijwel dezelfde chips en drivers als producten van Spider Farmer, alleen betaal je er nu minder voor. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de prestaties, want deze zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bevatten de Quantum Boards van Samsung altijd een waterdichte coating.  

4Twenty

De 4Twenty kweeklampen worden veelal gebruikt voor het kweken van planten. De kweekverlichting bevat een zeer hoge lichtefficiëntie en een dimbaar 420 lichtspectrum. Je kunt de kleur en intensiteit van het licht dus aanpassen naar de behoeften van jouw planten. Daarnaast zijn de 4Twenty kweeklampen erg krachtig en kun je ze gebruiken om grote en kleine ruimtes mee te belichten.

ScrogMaster

Omdat ScrogMaster kweeklampen niet warm worden, kun je ze tot vlak boven de planten hangen. Een ScrogMaster wordt veelal gebruikt door professionele kwekers, maar het is zeker ook geschikt voor hobbyteelt. Het licht wordt altijd gelijkmatig over het oppervlak verdeeld, waardoor er een Screen of Green, ook wel Scrog genoemd, ontstaat. 

Vraag onze kweekverlichting experts om advies

Op Kweeklampenkopen.nl vind je alles wat je nodig hebt om de groei van jouw planten te bevorderen. Naast losse kweeklampen bieden we ook quantum boards om je in één klap te voorzien van honderden kleine lampen. Bekijk onze kweeklampen van diverse merken en ontdek de vele mogelijkheden. Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste kweekverlichting voor jouw planten en gewassen.

FAQ

Welk merk voor kweeklampen is het beste?

Welk merk je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je kweekbehoeften en budget. Neem voor persoonlijk advies contact op.

Welke merken bieden led kweeklampen en welke bieden HPS kweeklampen?

Diverse merken bieden zowel led als HPS kweeklampen. Echter, tegenwoordig bieden meer merken en fabrikanten led verlichting aan dankzij de energiezuinigheid en de toenemende populariteit. 

Ontvang ik garantie op kweeklampen van bepaalde merken?

Op alle producten van Kweeklampenkopen.nl ontvang je minstens 1 jaar garantie. Wanneer je een lagere garantie ontvangt, wordt dit altijd vermeld.