Spectrabox BB Smart Controller

34,90

  • Volledige lichtregeling en -optimalisatie
  • Gemakkelijke bediening via mobiele app
  • Automatisering van lichtschema’s
  • Op afstand te bedienen
  • Energiebesparend en kostenefficiënt

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Voeg maximale controle en efficiëntie toe aan je LED kweeklampen met de geavanceerde SpectraBox BB Smart Controller. Het bedieningspaneel biedt een eenvoudige en moeiteloze manier voor het optimaliseren en regelen van de lichtintensiteit. Zo ontvangen jouw planten of gewassen altijd het juiste licht!

Pas alle instellingen van je kweeklampen eenvoudig zelf aan

Met behulp van deze Smart Controller is het eenvoudig om de lichtintensiteit, kleurtemperatuur en timing-instellingen van LED kweeklampen aan te passen aan elke fase van de ontwikkeling van planten. Met zijn gebruiksvriendelijke app en handige bedieningsfuncties is het maken van persoonlijke lichtschema’s nog nooit zo eenvoudig geweest!

Ontdek alle slimme functies

Met de slimme functies van het SpectraBox bedieningspaneel kun je je kweeklampen op afstand monitoren en bedienen. Maak verbinding via Wi-Fi om de verlichting in real-time aan te passen met behulp van de bijbehorende mobiele app; dit geeft je flexibiliteit en gemak, waar je je ook bevindt.

Verlichting automatiseren en optimaliseren met de SpectraBox 

Met de controller kun je de verlichting in je kweekruimte automatiseren en optimaliseren. Stel timers in voor aan/uit-tijden om zonsopgang/ondergang na te bootsen voor ideale groeiomstandigheden voor je planten. Deze geavanceerde besturing verbetert de efficiëntie en bevordert een gezonde ontwikkeling van je planten en een lange bloei. 

Pas de lichtintensiteit aan naar de behoeften van jouw planten

De energiebesparende functies van de Smart Controller gaan verder dan het bieden van volledige lichtregeling; in feite maken deze functies het ook mogelijk om de lichtintensiteit nauwkeurig aan te passen en te plannen op basis van de behoeften van de plant. Het resultaat? Een milieuvriendelijke kweekmethode.

Verbeter je kweekresultaten en vereenvoudig het kweekproces met de SpectraBox BB Smart Controller. Deze controller is zowel geschikt voor beginnende kwekers als voor ervaren tuinders! Meer weten? Neem contact op met ons deskundige team.

Specificaties

Unieke productcode (UPC) 10102
Producttype LED Kweeklampen
Prijs (excl. btw) € 28,84
Prijs (incl. btw) € 34,90
BTW hoog (21%) € 6,06
Beschikbaarheid Op voorraad (beschikbaar)
EAN 7436957547597
Bijzonderheden App control, Dimbaar
Download How_to_add_device.mp4
Google Shopping Ja
Model SB-BBT
Afstandsbediening Nee
App control Ja
Garantie 1 jaar
Merk Led Flower Growlights
Timer Nee