Control Panel ScrogMaster Pro

69,90

  • Intuïtieve bediening voor eenvoudige instellingen
  • Nauwkeurige lichtintensiteit voor optimale groei
  • Programmeerbare timer voor automatisering
  • Duurzaam en betrouwbaar ontwerp
  • Volledige controle over kweekverlichting

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Verbeter je kweekervaring met het controlepaneel voor de ScrogMaster Pro. Met de gebruiksvriendelijke app kun je de instellingen van kweeklampen op afstand regelen, waar je ook bent. Je hebt de volledige toegang tot de lichtintensiteit, timers en anders handige instellingen.

Snel en moeiteloos bedienen

Het controlepaneel voor de ScrogMaster Pro is zorgvuldig gemaakt voor eenvoudige bediening en installatie, met duidelijke knoppen en display. Je kunt snel en moeiteloos de instellingen kiezen die je nodig hebt. Of het nu gaat om het aanpassen van de lichtintensiteit voor verschillende groeistadia of het instellen van timers voor automatische aan/uit-functionaliteit: je vindt al deze functionaliteit hier op één handige plek!

Verlichting aanpassen aan de behoeften van je planten

Met het bedieningspaneel kun je de verlichtingsintensiteit precies afstemmen op de specifieke behoeften van je planten. Hierdoor kun je de groei en bloei optimaliseren en een gezonde opbrengst produceren. Bovendien kun je met de timerfunctie een automatisch lichtschema instellen, zodat je planten de hele dag precies genoeg licht krijgen.

Duurzaamheid staat voorop bij de ScrogMaster Pro

Het bedieningspaneel van de ScrogMaster Pro is duurzaam en betrouwbaar. Het paneel is ontworpen om alle soorten kweekomstandigheden te weerstaan. Door dit controlepaneel te gebruiken in je kweekomgeving kun je je kweeklampen optimaal laten presteren en de juiste groei- en bloeiomstandigheden nabootsen. 

Haal het meeste uit je ScrogMaster Pro kweeklampen met het bedieningspaneel voor ScrogMaster Pro en krijg volledige controle. Pas de instellingen aan volgens de behoeften van je planten om de ideale omgeving te creëren. 

Specificaties

Unieke productcode (UPC) 1123
Producttype LED Kweeklampen
Prijs (excl. btw) € 57,77
Prijs (incl. btw) € 69,90
BTW hoog (21%) € 12,13
Beschikbaarheid Op voorraad (beschikbaar)
Merk Hortilight
Model SMP-CP
Garantie 2 jaar
Afstandsbediening Nee
App control Nee
Timer Ja
Google Shopping Ja
Bijzonderheden Dimbaar, Timer, Waterdicht