Bars

Ben je op zoek naar een krachtige en compacte lichtbron voor het belichten van jouw planten gedurende de bloei- en groeifase? Of je nu een hobbyist bent of een professionele teler: onze led bars kweeklampen kunnen niet ontbreken in jouw kweekruimte. Ze bieden een perfecte combinatie van energiezuinigheid, efficiëntie en veelzijdigheid. Met hun slanke en compacte ontwerp leveren led bars een krachtige en gerichte lichtstraal. Deze lichtstraal is perfect voor het belichten van planten of gewassen in grotere kweekruimtes! Zowel in een kast of kas zorgen led bars kweeklampen voor optimale resultaten!

Toon filter

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Krachtige led bars voor de groei- én bloeifase

Wat led bars onderscheidt van traditionele verlichting, is de mogelijkheid om het lichtspectrum nauwkeurig aan te passen aan de behoeften van je planten. Met de nieuwste led technologieën kun je specifieke lichtkleuren en intensiteiten helemaal zelf instellen, waardoor je de groei, bloei en opbrengst van je planten kunt optimaliseren. 

✓Nu nog energiezuiniger

Led bars kweeklampen zijn energiezuinig: ze gaan tot wel 50.000 branduren mee! Dit betekent dat je kosten kunt besparen op de energierekening, zonder in te leveren op prestaties. Daarnaast produceren de bars minder warmte en hebben ze een lange levensduur.

✓Geschikt voor de gehele plantcyclus

Led bars bieden een full spectrum aan licht. Dit maakt de lampen geschikt voor de gehele plantcyclus. Van de vegetatieve groeifase tot de bloeifase: led bars bieden de flexibiliteit om het juiste spectrum op het juiste moment te leveren.

✓Plug and play

De led bars zijn eenvoudig aan te sluiten met het plug-and-play systeem. Stop de bijgeleverde stekker in het stopcontact en de lampen zijn aangesloten. De eenvoudige installatie maakt led bars uitermate geschikt voor beginnende kwekers.

✓Waterdicht

Onze led bars zijn waterdicht zodat deze ook kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes. Je hoeft dus niet op te passen met het besproeien van de planten. Bovendien worden de lampen ook nauwelijks warm waardoor je ze dichtbij de gewassen kunt plaatsen.

Verschillende soorten led bars 

Er zijn verschillende soorten led bars, ook wel growbars genoemd, verkrijgbaar in de webshop van Kweeklampenkopen.nl. Het is belangrijk om te weten welke soort led kweeklampen het beste passen bij jouw kweekdoelen en plantensoorten. Alle modellen in ons assortiment beschikken over een full spectrum, zodat je deze gedurende de hele plantcyclus kunt gebruiken. Maak een keuze uit verschillende wattages: van 40 tot 400 Watt. 

Toepassingen led bars voor indoor kweken

Of je nu groenten, kruiden, bloemen of andere gewassen kweekt, led bars zijn geschikt voor allerlei verschillende toepassingen. De veelzijdigheid van led bars maakt ze geschikt voor verschillende kweekruimtes: van kleine ruimtes tot grotere kweekinstallaties. Led bars kunnen prima dienen als primaire lichtbron voor je indoor kweekruimte. Door meerdere bars te plaatsen, creëer je een krachtige lichtdekking voor jouw planten. 

Bovendien zijn led bars zowel geschikt voor beginnende als ervaren kwekers dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de eenvoudige installatie. En mocht het monteren van de bars toch niet lukken? Dan helpen onze experts je hier graag verder mee.

Advies nodig? Neem contact op met onze experts

Wil je overstappen van HPS naar de nieuwste led bars? We begrijpen dat het kiezen van de juiste lampen voor je indoor kweekproject een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Of je nu vragen hebt over de beste positionering van de led bars of de installatie, ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of chat. 

FAQ

Hoe installeer ik een led bar?

Onze led bars kun je eenvoudig installeren via een plug-and-play systeem. Sluit de led bar aan op een stopcontact en test vervolgens of de verlichting naar behoren functioneert.

Welke afstand moet er tussen de led bar en mijn planten zitten?

De ideale afstand tussen de led bar en je planten hangt af van verschillende factoren, zoals het vermogen, het lichtspectrum en de plantensoort. Tijdens de groeifase kun je de bar ongeveer op 20 tot 45 centimeter boven de planten plaatsen. In de bloeifase kun je de afstand verhogen. 

Ontvang ik garantie op led bars kweeklampen?

Ja, op al onze producten ontvang je 2 jaar garantie.

Kan ik led bars combineren met andere verlichting?

Led bars kunnen heel goed worden gecombineerd met andere soorten verlichting, zoals led-panelen, led strips en HPS-lampen.