Bel met onze expert: 058 – 215 07 42

Gratis verzending vanaf € 100,-

Minimaal 1 jaar garantie
✓ Snelle levering In België en de EU

Verzending en levering

Wij bezorgen in heel België. Ook over de grens in Nederland en in andere EU landen is levering mogelijk. Alle producten worden opgestuurd met PostNL en DHL. Af en toe maken wij gebruik van GLS voor grote pakketten of internationale leveringen. Uw pakket kan van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd worden. Bezorgen op zondag, maandag en op feestdagen is niet mogelijk tenzij anders afgesproken.

 

Uw pakket wordt altijd tussen 9:00 uur ‘s ochtends en 6:00 uur in de avond afgeleverd. Als dit anders is wordt u op de hoogte gesteld per e-mail. In drukke perioden zoals december komt het wel eens voor dat uw bestelling buiten de aangegeven tijden wordt bezorgd.

 

De transport partijen die de levering voor ons verzorgen bepalen zelf wanneer en hoe laat het pakket bezorgd wordt. Wij hebben hier geen invloed op. Wel kunt u gebruik maken van de traceercode om op te zoeken waar uw pakket is en wanneer het bezorgd wordt.

Levertijd

Het duurt 2-3 werkdagen om uw pakket te bezorgen. Heeft u het pakket na deze tijd nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Leverkosten

De kosten van levering zijn per land verschillend:

  • België: € 9,95, gratis boven de € 200
  • Nederland: € 7,95, gratis boven de € 100 
  • Duitsland: € 9,95 gratis boven de € 200 
  • Overige EU-landen: standaard € 25 verzendkosten

Traceercode

Op het moment dat wij uw pakket hebben opgestuurd sturen wij u een link per e-mail. Met deze link kunt u opzoeken waar het pakket is en wanneer het precies bezorgd wordt.

Discreet pakket

Ook zorgen wij ervoor dat uw pakket discreet verpakt wordt. Aan de buitenkant is niet te zien om wat voor producten het gaat. Uiteraard verpakken wij de lampen ook extra goed aangezien het hierbij om een kwetsbaar product gaat.

Still need help?

Get in touch with us

Gratis verzending

Bij bestelling vanaf € 100,-

Soepele retourregeling

30 dagen zichttermijn

A-merk verlichting

Alleen de beste kweeklampen

Veilig betalen

iDEAL / PayPal / Mistercash