4Twenty

Wanneer je planten, gewassen of stekjes gaat kweken, is de juiste verlichting van groot belang. De 4Twenty kweeklampen worden door veel hobbyisten gebruikt voor het kweken van diverse planten. Deze led bars zijn ontworpen met de nieuwste led-technologie en zijn verkrijgbaar in diverse typen en wattages. Bekijk hieronder ons ruime assortiment 4Twenty led lampen met dimbaar 420 spectrum.

30W LED bar bloei 1
Toon filter

Toont alle 13 resultaten

4Twenty led kweeklampen: de beste prijs-kwaliteitverhouding

De 4Twenty kweeklampen worden veelal gebruikt voor het kweken van planten. De kweekverlichting bevat een zeer hoge lichtefficiëntie en een dimbaar 420 lichtspectrum. Je kunt de kleur en intensiteit van het licht dus aanpassen naar de behoeften van jouw planten. Daarnaast zijn de 4Twenty kweeklampen erg krachtig en kun je ze gebruiken om grote en kleine ruimtes mee te belichten.

Extreem krachtig en hoge lichtopbrengst

Het aanbod van 4Twenty bestaat onder andere uit het populaire 420 led Systeem en led bars voor groei en bloei. Het 420 Led System is uitgerust met hoogwaardige Samsung leds voor een hoge efficiëntie. Bovendien bevat het systeem een dimmer zodat je de lichtintensiteit zelf kunt aanpassen aan de behoeften van jouw planten.

De 4Twenty led kweeklampen zijn waterdicht en kunnen daardoor zonder problemen in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid worden geplaatst. 

Stel je vragen aan onze experts 

Ben je op zoek naar de geschikte kweeklamp voor het kweken van planten? Of misschien wil je ander gewas kweken? Wanneer je een groeilamp gaat kopen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten, waaronder het wattage en het juiste lichtspectrum. Onze experts geven je graag advies over de beschikbare 4Twenty led lampen. Neem vandaag nog contact op of bestel jouw 4Twenty led systeem direct. 

Bekijk ook de kweeklampen van onze andere merken, zoals HortiLight, Samsung en Philips. 

FAQ

Welk lichtspectrum biedt een 4Twenty led kweeklamp?

4Twenty led kweeklampen zijn verkrijgbaar met verschillende lichtspectrums. Zo bestaat ons aanbod bijvoorbeeld uit grow en bloom bars. 

Zijn 4Twenty led kweeklampen dimbaar?

Het 4Twenty led systeem is voorzien van een dimbare functie. Dit maakt het mogelijk om de lichtintensiteit van de led lampen aan te passen naar de behoeften van jouw planten. 

Ontvang ik garantie op 4Twenty led kweeklampen?

Ja, je ontvangt minimaal 1 jaar garantie op de producten van 4Twenty.