14W LED strip groei

39,95

  • 14W vermogen; vervangt 30W HPS
  • Stimuleert gezonde plantengroei
  • Compact en flexibel ontwerp
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk
  • Laag warmteafgifte voor betere controle

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

De 14W LED Strip Groei is speciaal ontwikkeld om de groei van jouw planten of gewassen te stimuleren. Deze compacte kweeklamp is ideaal voor in kleine kweekruimtes, maar je kunt de LED strip ook gebruiken als aanvullende verlichting in grote kweekkassen. Zorge voor een gezonde groei met deze populaire LED strip.

14 watt vermogen voor krachtige verlichting

LED Strip Groei heeft 14 watt vermogen om intense verlichting te leveren die essentieel is voor een gezonde plantengroei en snelle vegetatieve expansie. Uitgerust met LED chips van topkwaliteit die specifieke golflengtes uitstralen, waaronder blauw lichtversterking en verbeterde roodtinten – die samen optimale golflengtes vormen die nodig zijn voor fotosynthese en vegetatieve expansie – biedt de strip krachtige verlichting die essentieel is voor de ondersteuning van snelle vegetatieve expansie en gezonde ontwikkeling van je gewassen.

Eenvoudig te bevestigen in jouw kweekruimte

De 14W LED Strip Groei is zowel praktisch als veelzijdig in gebruik. Dankzij het compacte formaat en de flexibele montageopties is het installeren en aanpassen aan de groeibehoeften van planten in verschillende delen van hun gewenste groeizones eenvoudig en moeiteloos – of het nu gaat om het verlichten van kleine groeigebieden of afzonderlijke planten! Wat er ook gebeurt, deze LED strip past zich gemakkelijk aan alle omgevingen en situaties aan.

Eenvoudig energie besparen met de LED Strip Groei

Bovendien is de 14W LED Strip Groei energiezuinig en milieuvriendelijk. LED technologie garandeert een efficiënt energieverbruik waardoor je kosten bespaart op je energierekening; bovendien zorgt de lage warmteafgifte voor een betere temperatuurregeling in je kweekruimte.

De 14W LED Strip Groei biedt krachtig licht voor het stimuleren van een gezonde groei en ontwikkeling. Met zijn compacte ontwerp kun je de LED Strip overal aanbrengen. Heb je vragen over deze kweeklamp? Neem contact op.

Specificaties

Unieke productcode (UPC) 1039
Producttype LED Kweeklampen
Prijs (excl. btw) € 33,02
Prijs (incl. btw) € 39,95
BTW hoog (21%) € 6,93
Beschikbaarheid Op voorraad (beschikbaar)
Hoogte boven het gewas 0.05 > 0.30 meter
Afmetingen 750*16*9mm
Toepassing Vegetatief, Groei
Bijzonderheden Passief gekoeld, Waterdicht
Aantal LEDS 45 stuks
Afstandsbediening Nee
App control Nee
Google Shopping Ja
Conditie Nieuw
Gewicht 0.40 Kg
LED diode 0.5W – 120° stalingshoek
Levensduur Langer dan 3 jaar
Merk Hortilight
Belichtbaar oppervlak 0.15 > 0.40 m2
Stroomverbruik 14 Watt
Timer Nee
Koeling Passief gekoeld
Garantie 2 jaar*
Model HL14LSG
Vermogen 23,0
EAN 7436957542592