Scrogmaster

De ScrogMaster is een van de meest efficiënte led kweeklampen ter wereld. Omdat ScrogMaster lampen niet warm kunnen worden, kun je deze tot vlak boven de planten hangen. En hoe kleiner de afstand tussen de lampen en het gewas, hoe hoger het rendement! De ScrogMaster is geliefd onder professionele kwekers en tuinders, maar ook voor hobbyteelt is het een ideale vorm van verlichting. Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod aan ScrogMaster led kweeklampen en neem bij vragen gerust contact op.

scrogmaster led kweeklampen
Toon filter

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

ScrogMaster: de meest efficiënte led kweeklamp 

De ScrogMaster wordt ook wel de meest efficiënte led kweeklamp genoemd dankzij de optimale lichtintensiteit. Deze lamp bestaat uit meerdere led lampen die laag boven de planten kunnen worden gehangen. Over het algemeen geldt: hoe kleiner de afstand tussen de lampen en het gewas, hoe krachtiger het licht is. 

Het licht wordt gelijkmatig verspreid over de ruimte en hierdoor ontstaat er een Screen of Green, ook wel Scrog genoemd. Dit is een speciale kweektechniek waarmee je het maximale rendement kunt bereiken. 

Niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig

ScrogMaster led kweeklampen staan vooral bekend om de krachtige lichtintensiteit. Dus wanneer je graag een optimaal rendement wilt behalen, is de ScrogMaster de beste keuze. Daarnaast gebruikt de lamp een kleine hoeveelheid stroom en geeft het vrijwel geen warmte af. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn over het verbranden van je planten.

Heb je nog traditionele HPS lampen in jouw kweekruimte hangen? ScrogMaster led kweeklampen gaan wel tot 50% langer mee dan HPS kweeklampen en zijn hierdoor de meest duurzame keuze. 

Meer weten over ScrogMaster led kweeklampen?

Ben je op zoek naar de meest efficiënte kweeklamp van dit moment? De ScrogMaster is niet alleen efficiënt, maar ook energiezuinig! Met ScrogMaster led lampen ben je verzekerd van een goede opbrengst. Meer weten over Scrog kweek? Of weet je niet welke kweeklamp het beste bij jouw gewassen of planten past? Onze experts helpen je graag.

Bovendien profiteer je altijd van een snelle verzending. Wanneer je vandaag een ScrogMaster lamp bestelt, heb je deze over 1-2 dagen al in huis! 

FAQ

Waar wordt een ScrogMaster voor gebruikt?

Een ScrogMaster wordt vaak gebruikt voor Scrog kweek. Dit is een kweektechniek die wordt gebruikt om het maximale rendement of de maximale opbrengst te bereiken.

Hoe dicht kan ik een ScrogMaster bij mijn gewas hangen?

Een ScrogMaster wordt niet warm en kan hierdoor dicht bij planten of gewassen worden geplaatst. We adviseren om lamp op 10 tot 30 centimeter van het gewas te plaatsen. 

Ontvang ik garantie op ScrogMaster led kweeklampen?

Je ontvangt minimaal 1 jaar garantie op ScrogMaster led kweeklampen.