Samsung

Zoek je een betaalbare kweeklamp van hoogwaardige kwaliteit? Samsung led kweeklampen zijn krachtig, efficiënt en duurzaam. Samsung staat bekend om de kwalitatieve leds die regelmatig worden toegepast in Quantum Boards. In ons assortiment vind je diverse soorten Quantum Boards met kwalitatieve Samsung Chips. Deze kweekoplossingen bieden een krachtige lichtoutput tegen een betaalbare prijs!

quantum-240_aan.440x400.jpg
Toon filter

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Quantum Board van Samsung 

Een Quantum Board van Samsung is een populaire keuze onder professionele kwekers. Dit komt onder andere door de hoge lichtefficiëntie. De Quantum Boards zijn uitgerust met hoogwaardige led-chips van Samsung. Deze chips stralen veel licht uit en verbruiken weinig stroom per watt. Dit maakt de lampen erg duurzaam en energiezuinig. Ze gaan tot wel 50% langer mee dan traditionele HPS kweeklampen!

Daarnaast zijn alle Quantum Boards uitgerust met een full spectrum. Dit betekent dat Samsung led kweeklampen tijdens de gehele plantencyclus gebruikt kunnen worden. 

Kweeklampen uitgerust met de beste Samsung leds

Samsung is een gerenommeerd merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Quantum Boards met Samsung led-chips worden dan ook vaak als betrouwbaar geacht door kwekers en tuinders. In ons assortiment vind je Samsung Quantum Boards in verschillende formaten en wattages. Dit maakt de led verlichting uitermate geschikt voor kleine kweekruimtes en grotere kwekerijen. 

Samsung led kweeklampen zijn geschikt voor:

  • Tuinbouw
  • Hobbykweek
  • Professionele kweek
  • Grootschalig kweken

Hulp bij het kiezen van de juiste Samsung led kweeklamp

Heb je advies nodig over Samsung led kweeklampen? Of wil je graag meer weten over de toepassingen van Quantum Boards? Onze experts beantwoorden al je vragen. Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Bovendien profiteer je altijd van een snelle verzending. Bekijk ook onze andere kweeklampen merken, zoals Philips en HortiLight. 

FAQ

Welk lichtspectrum biedt een Samsung Quantum board?

Alle Quantum Boards van Samsung zijn full spectrum. Dit betekent dat de lampen geschikt zijn voor zowel bloei als groei. 

Waarom een Samsung Quantum Board kopen?

De Quantum Board uitgerust met Samsung leds zijn krachtig, efficiënt en energiezuinig. Alle quantum boards zijn full spectrum zodat je de lampen gedurende de gehele plantencyclus kunt gebruiken. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de lichten te dimmen.

Ontvang ik garantie op Samsung led kweeklampen?

Ja, je ontvangt minimaal 1 jaar garantie op de producten van Samsung.