HortiLight

HortiLight produceert al sinds 2008 hoogwaardige kweeklampen voor indoor plantenkweek. De lampen zijn energiezuinig en bieden een breed spectrum van kleuren zodat de verlichting zowel geschikt is voor de bloei- als groeifase. HortiLight staat grotendeels bekend om de Scrogmaster die ervoor zorgt dat jouw ruimte altijd optimaal wordt belicht.

720W ScrogMaster Dual groei en bloei 1
Toon filter

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

HortiLight Led kweeklampen: duurzaam en energiezuinig

Voor een optimale belichting van jouw indoor kweekruimte kies je voor kweeklampen van HortiLight. Dit bekende merk biedt diverse soorten verlichting, waaronder de bekende ScrogMaster. De led kweeklampen van HortiLight produceren bijna geen warmte en kunnen daarom dicht op de gewassen worden gehangen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over geluid. De lampen zijn namelijk vrijwel helemaal stil! Dit maakt de verlichting van HortiLight perfect voor in grootschalige indoor kweekruimtes.

Bovendien verbruiken HortiLight led kweeklampen wel tot 50% minder stroom dan de traditionele HPS kweeklampen. Dus ben je op zoek naar hoogwaardige, energiezuinige kweeklampen? Bekijk dan onze ruime assortiment Hortilight groeilampen. 

Bekend van de ScrogMaster  

HortiLight is vooral bekend geworden dankzij de ScrogMaster. De ScrogMaster bestaat uit meerdere led kweeklampen die ervoor zorgen dat het licht gelijkmatig wordt verspreid over de ruimte. Dit model wordt voornamelijk gebruikt voor Scrog kweek. Dit is een methode om het maximale rendement en de optimale opbrengst uit je planten of gewassen te halen. De ScrogMaster bestaat uit leds van de hoogste kwaliteit en gaat minimaal 5 jaar lang mee! 

HortiLight kweeklampen zijn geschikt voor:

  • Tuinbouw
  • Professioneel kweken
  • Grootschalig kweken
  • Plant research

Meer informatie over HortiLight kweeklampen? 

De led kweeklampen van HortiLight staan bekend om de duurzaamheid en energiezuinigheid. De leds verbruiken minder stroom en gaan langer mee dan traditionele groeilampen. Bovendien bieden ze een aanpasbaar lichtspectrum zodat je dezelfde lamp kunt gebruiken voor de bloei- en groeifase. 

Meer weten over HortiLight led kweeklampen of de ScrogMaster? Onze klantenservice is iedere werkdag bereikbaar per e-mail en telefoon. Stel al je vragen en laat ons je helpen bij het kiezen van de juiste kweeklamp.

FAQ

Welk lichtspectrum bieden HortiLight kweeklampen?

Het lichtspectrum van led kweeklampen van HortiLight is aanpasbaar. Dit maakt de verlichting geschikt voor groei en bloei.

Hoe lang gaat een HortiLight led lamp mee?

HortiLight lampen hebben ongeveer een levensduur van 25.000 tot 50.000 uur. Bij normaal gebruik kunnen de led lampen wel 10 jaar mee gaan.

Ontvang ik garantie op producten van HortiLight?

Ja, je ontvangt minimaal 1 jaar garantie op de producten van HortiLight.