Hortilight RJ controller

269,00

  • Volledige lichtregeling en -timing
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Automatisering van lichtschema’s
  • Energiebesparing en kostenefficiëntie
  • Duurzaam en betrouwbaar ontwerp

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Met de HortiLight RJ Controller kun je jouw kweeklampen eenvoudig op afstand beheren. Je hebt volledige controle over de lichtintensiteit en -timing, waardoor je optimale omstandigheden creëert voor de groei van je planten.

Eenvoudig instellingen aanpassen en programma’s instellen

De HortiLight RJ Controller biedt veel voordelen voor kwekers. Dankzij de gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig instellingen aanpassen en programma’s instellen voor verschillende groeistadia. Bovendien stelt de nauwkeurige regeling van de lichtintensiteit kwekers in staat om planten precies de juiste hoeveelheid licht te geven op precies het juiste moment.

Verlichting volledig automatiseren

Met de geavanceerde technologie van deze controller kun je de verlichting in je kweekruimte volledig automatiseren. Stel bijvoorbeeld timers in voor aan- en uitschakeltijden om groei en bloei te optimaliseren. Daarnaast werkt deze controller met verschillende HortiLight lampen.

Energie besparen met de HortiLight RJ Controller

Met het moderne bedieningspaneel kun je ook profiteren van energiebesparing. Door de lichtintensiteit en -duur van de kweeklampen aan te passen aan de specifieke behoeften van de planten, wordt onnodig energieverbruik gereduceerd. Dit leidt tot grote kostenbesparingen op de lange termijn.

Duurzaam en betrouwbaar

HortiLight bedieningspanelen zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid. De solide constructie zorgt ervoor dat de controller lang meegaat en stabiel blijft werken. Je kunt altijd vertrouwen op de werking; ook als je zelf niet in de ruimte bent.

Verbeter de prestaties van je kweeklampen met de HortiLight RJ Controller, die volledige controle biedt over je kweekomgeving. Je hebt de touwtjes helemaal zelf in handen! Heb je vragen over de populaire HortiLight JR Controller? Stel ze gerust aan onze experts.

Specificaties

Unieke productcode (UPC) 1128
Producttype LED Kweeklampen
Prijs (excl. btw) € 222,31
Prijs (incl. btw) € 269,00
BTW hoog (21%) € 46,69
Beschikbaarheid Op voorraad (beschikbaar)
Conditie Nieuw
Afstandsbediening Nee
Merk Hortilight
Timer Ja
Garantie 2 jaar
App control Ja
Google Shopping Ja
Model SMP-RJ
Bijzonderheden App control, Dimbaar, Timer
EAN 7436957545531
Oorspronkelijke prijs 299,0

Instruction

“]