HortiLight Mover

189,00

  • Flexibele lichtdekking voor optimale groei
  • Eenvoudig te installeren en gebruiken
  • Verplaatsbare kweeklampen voor maximale flexibiliteit
  • Gelijktijdige belichting van meerdere planten
  • Duurzaam en stevig ontwerp

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Ontdek de HortiLight Mover om je kweeklampen naar een geheel nieuw niveau van flexibiliteit en efficiëntie te brengen. Deze innovatieve lichtrail maakt het mogelijk om snel en moeiteloos te schakelen tussen kweeklampen op verschillende locaties om de lichtdekking te optimaliseren en de plantengroei te verbeteren.

Eenvoudige bevestiging aan het plafond

De HortiLight Mover is ontworpen met het oog op installatie- en gebruiksgemak. Bevestig de lichtrail eenvoudig aan je plafond of muur en sluit je groeilampen aan voor een gemakkelijke lichtdekking van je planten. Beweeg eenvoudig langs de rail tot je de perfecte positie voor maximale verlichting hebt gevonden! Bovendien werkt deze kweeklamp met een eenvoudig plug-and-play systeem.

Volledige controle over de verlichting

Deze handige lichtrail geeft je volledige controle over de verlichting in je kweekruimte. Door de lampen te verplaatsen, kun je schaduwen verminderen en ervoor zorgen dat elke plant voldoende belichting krijgt. Zo kun je de groei- en bloei van iedere plant op een eenvoudige manier stimuleren!

Duurzaam en milieuvriendelijk

De HortiLight Mover biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook een eersteklas constructie en duurzaamheid. Het product is voorzien van een extreem stevige lichtrail die zware kweeklampen zonder problemen kan dragen. Je kunt dus met een gerust hart aan de slag gaan.

Kies voor de HortiLight Mover en profiteer van flexibele en efficiënte kweekverlichting. Geniet van optimale dekking in je kweekruimte terwijl je de groei van je planten verbetert. Profiteer van een snelle levering en begin snel met jouw kweekproject. 

Specificaties

Unieke productcode (UPC) 8001
Producttype Accessoires
Prijs (excl. btw) € 156,20
Prijs (incl. btw) € 189,00
BTW hoog (21%) € 32,80
Beschikbaarheid Op voorraad (beschikbaar)
Google Shopping Ja
Gewicht 3,0
EAN 7436957546538