18W LED Spot groei

49,90

  • 18W vermogen; vervangt 40W HPS
  • Stimuleert gezonde plantengroei
  • Compact en praktisch ontwerp
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk
  • Laag warmteafgifte voor betere controle

Uitverkocht

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Ontdek de kracht van 18W LED Spot Groei om je planten te voorzien van de ideale verlichting tijdens hun groeifase. Deze compacte LED-spot is speciaal ontworpen voor het stimuleren van een gezonde groei van planten en gewassen. Ontdek de vele voordelen hier. 

Krachtige LED Spot voor aanvullende verlichting

Deze geavanceerde LED Spot heeft 18 watt vermogen voor verlichting die essentieel is voor een gezonde en snelle plantengroei. De lamp is uitgerust met LED chips van topkwaliteit die licht met een blauwe golflengte uitstralen. Deze blauwe lichtkleur stimuleert de fotosynthese en is daarom erg belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van de plant.

Ideaal voor het verlichten van afzonderlijke planten

De kweeklamp voor groei is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak. Dankzij het compacte formaat en de flexibele montage is het installeren en richten van deze LED spot erg eenvoudig. Het plug-and-play systeem zorgt ervoor dat de lamp binnen no-time is geïnstalleerd. Bovendien is het mogelijk om de lamp te richten op kleinere oppervlakken en afzonderlijke planten. Deze LED spot past zich makkelijk aan!

Besparen op energiekosten met de LED Spot Groei

Bovendien is deze LED lamp zowel energiezuinig als milieuvriendelijk. Dankzij het efficiënte energieverbruik van LED technologie bespaar je op je energierekening. Vervang je traditionele HPS lampen door LED Spots en bespaar tientallen euro’s. Bovendien houdt de lage warmteafgifte de temperatuur in kweekruimtes beter onder controle.

Ben je op zoek naar een LED kweeklamp om een kleine kweekruimte of afzonderlijke planten mee te verlichten? Dan is de 18W LED Spot Groeilicht de ideale keuze. Deze kweeklamp zorgt voor een gezonde groei van jouw planten. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Specificaties

Unieke productcode (UPC) 1059
Producttype LED Kweeklampen
Prijs (excl. btw) € 41,24
Prijs (incl. btw) € 49,90
BTW hoog (21%) € 8,66
Beschikbaarheid Op voorraad (beschikbaar)
Toepassing Vegetatief, Groei, Moederplant
Afstandsbediening Nee
App control Nee
Garantie 1 jaar
Timer Nee
Aantal LEDS 18 stuks
Afmetingen Ø 92 * 92mm
Gewicht 0,30 Kg
LED diode 3W
Levensduur Langer dan 3 jaar
Belichtbaar oppervlak 0,10 – 1.00 m2
Optische lens 60°
Stroomverbruik ~ 18 Watt
Koeling Passief gekoeld
Model LSG-18
Vermogen 54,0