40W LED Bar groei en bloei

67,50

  • 40W vermogen; vervangt 80W HPS
  • Geschikt voor groei- en bloeifase
  • Compact en veelzijdig ontwerp
  • Eenvoudig te installeren en aanpassen

Vaak samen gekocht:

hanger-kweeklamp-86kg
Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €7,96.

Gratis verzending boven €100,-!

  • 1-2 dagen levertijd
  • Verpakking discreet
  • 3 jaar garantie
Veilig betalen

Betaallogo

Wil je een optimale kweekomgeving creëren voor jouw planten? De 4Twenty 40W LED Bar helpt je hier graag bij. Deze kweeklamp bevat zowel een rood als blauw lichtspectrum voor een optimale groei en bloei. Daarnaast is deze LED Bar energiezuinig, duurzaam en eenvoudig te installeren. 

Stimuleer de fotosynthese met blauwe en rode lichtkleuren

Met een vermogen van 40 watt levert de 4Twenty LED Bar een lichtbundel die sterk genoeg is voor een gezonde ontwikkeling van planten. Uitgerust met eersteklas LED chips die blauwe en rode golflengten uitstralen – precies wat fotosynthese nodig heeft voor optimale groei – zorgt deze krachtige lichtbalk ervoor dat je gewassen goed groeien.

Slank profiel en eenvoudige installatie

Deze LED kweeklamp biedt een uitzonderlijk flexibele verlichtingsoptie. Dankzij zijn slanke profiel en praktische bevestigingsmogelijkheden kan de installatie van deze balk niet eenvoudiger zijn. Hij past zich naadloos aan elke kweekruimte aan. Of er nu verticale of horizontale verlichting nodig is, de 4Twenty past zich met gemak aan!

Energiezuinig en duurzaam

Naast het compacte ontwerp is deze groeilamp energiezuinig en milieuvriendelijk. LED-technologie zorgt voor een efficiënt energiegebruik, waardoor je energierekening lager uitvalt! Bovendien houdt de lage warmteafgifte de temperatuur in kweekruimtes beter onder controle.

Creëer de optimale lichtomstandigheden voor jouw planten of gewassen met de 4Twenty 40W LED Bar. Ervaar de voordelen, zoals het brede lichtspectrum, het slanke profiel en de energie-efficiëntie in het echt! Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.